Rottweiler T-shirt

Hoe leuk is het om een T-shirt te hebben met jouw rottweiler erop? Zo kan je aan iedereen laten zien hoe veel je van het ras de rottweiler houdt! Een rottweiler T-shirt is voor alles en iedereen. Je zou zelfs een rottweiler shirt kunnen kopen voor jouw rottweiler. De meeste shirts hebben bedrukking voor mannen, vrouwen en kinderen maar er zijn ook speciale shirts te vinden voor honden. Of wat dacht je van het perfecte cadeau voor iemand met een rottweiler? Wat is er nu leuker dan iemand een originele T-shirt met zijn of haar eigen hondenras cadeau te geven. Ben je zelf een fanaat van jouw eigen rottweiler, laat het dan gerust zien en trek zo’n leuk rottweiler T-shirt dan lekker zelf aan.

Rottweiler kop t shirt

Rottweiler T shirt kop

Dit aansluitende, klassiek gesneden rottweiler T-shirt met ronde hals heeft die flatterende stijl die zeker de aandacht zal trekken. Het is geweldig voor onder een trui of sweatshirt en nog beter op zichzelf met een jeans. Dit shirt is er alleen in het zwart omdat deze kleur het beste bij het design van de rottweiler past. De kop van de rottweiler is immers zwart met bruin en komt zo het beste uit op het shirt. De zwarte kleur geeft een mysterieuze tint aan het rottweiler T-shirt. 

rottweiler t shirt

Rottweiler – My dog

Rottweiler my dog 

Onze getailleerde katoen/poly tee zou een hoofdbestanddeel van ieders garderobe moeten zijn. Deze rottweiler T-shirts zijn perfect om op zichzelf te dragen, maar ook prima als laagje. De katoen/polymix zorgt voor duurzame slijtage en een pasvorm die niet verandert na een paar keer wassen en drogen. Het materiaal van dit shirt is 60% katoen en 40% polyester. Het aantal leuke reacties zal je verbazen! Gun jezelf gewoon het beste en bestel dit originele en mooi afgewerkte rottweiler T-shirt met originele opdruk. De lekkere stof garandeert een prettig draagcomfort. Een top T-shirt met rottweiler opdruk om te geven of om te krijgen.